Tom Cruise meglepő dolgot tett Victoria Beckham 50. születésnapi buliján

Tom Cruise
Vágólapra másolva!
Tom Cruise is hivatalos volt Victoria Beckham 50. születésnapi bulijára, ahol a 61 éves sztár meglepő dolgot tett.
Vágólapra másolva!

Mint ismert, Victoria Beckham a napokban lett 50 éves. Nemrég tartotta a nagyjából 100 fős születésnapi buliját egy magánklubban Londonban, ahová a Spice Girls tagjai, Geri Halliwell, Mel B, Melanie C és Emma Bunton is ellátogattak, valamint Tom Cruise is hivatalos volt a jeles eseményre. 

A Mission: Impossible-filmek sztárja állítólag már nem tartja a kapcsolatot a Beckham családdal, azonban jelenlétével rácáfolt a pletykákra. Egyesek azt állítják, hogy a színész rá akarta beszélni a sztárpárt, hogy csatlakozzanak a Szcientológiai Egyházhoz, azonban egészen mást csinált.

Az eseményen, - melyre egyedül érkezett - Cruise volt a legenergikusabb, és láthatóan nagyon élvezte a bulit: 

szinte az egész éjszakát áttáncolta, és egyáltalán nem zavartatta magát.

A hajnali órákban távozott a helyszínről, ahol rengeteg fotós volt, ez pedig balesethez is vezetett. Az egyik lesifotós ugyanis megbotlott a lépcsőn, amit a színész is észrevett, ezért felsegítette, majd megbizonyosodott arról, hogy valóban jól van-e a férfi, aki hatalmasat esett.

Az ünnepségen részt vett többek között 

Eva Longoria , Rosie Huntington-Whiteley és párja, Jason Statham, Salma Hayek, valamint Tana és Gordon Ramsay is.

Victoria Beckham - még Adams vezetéknévvel - a Spice Girls tagjaként lett világszerte ismert, ez a formáció 1994 és 2000 közt volt aktív, ők adták el a legtöbb lemezt a női popcsapatok közül. A csapat később többször összeállt, legutóbb épp Posh Spice, azaz Victoria Beckham nélkül turnézott, állítólag "rémálomszerű", borzalmas veszekedések voltak a tagok között. Úgy tűnik, ennek azonban mára nyoma sincs.

A csapat ráadásul egy számot is előadott közösen, a Stop című dalt énekelték el és táncoltak is. A produkciót David Beckham rögzítette, majd meg is osztotta a rajongókkal, amire már évek óta várt mindenki.

1997-ben bemutatták a népszerű lánycsapatról szóló Spice World című brit zenés vígjátékot, amelyet Bob Spiers rendezett és Kim Fuller írt - olvasható a Daily Mail oldalán.