Meglepő dolgot mesélt testképzavaráról a TV2 sztárja

Dávid Petra, Házasság első látásra
Vágólapra másolva!
A TV2 sztárja nemég osztotta meg a nyilvánossággal, hogy hiába fogyott rengeteget, a mai napig testképzavarral küzd, ami mindennap megnehezíti az életét.
Vágólapra másolva!

A Házasság első látásra egyik legmegosztóbb szereplőjének, Dávid Petrának eddig nem volt szerencséje a szerelemben, ugyanis volt bántalmazó kapcsolata, sőt már több szociopata férfival is összehozta őt az élet. A történteket nehezen tudta feldolgozni, ezért szakember segítségét kérte. A műsorban a férje, Andris többször is kellemetlen helyzetbe hozta őt, sőt kifejtette, hogy soha többé nem akarja őt látni, ami a nézőkben hatalmas unszimpátiát váltott ki a férfi felé.

A személyi edzőként dolgozó lány bevallotta, hogy testképzavarral küzd, ám ezen igyekszik változtatni. Egyre többen követik őt a közösségi médiában, ezért úgy érzi nem csak magáért, de másokért is felelős.

Nyilván azért követnek, mert tetszik nekik az az érték, amit átadok és én nem szeretnék csalódást okozni nekik. 

Folyamatosan tanulok, ha jön hozzám valaki, akinek például magas a vérnyomása, akkor azonnal előveszem a tankönyveimet és felfrissítem, mire kell figyelnem. Szerintem az önértékelésnél nem lehet a pszichológiát kihagyni, ez egy nagyon érdekes ágazat. 

Nem titok, hogy édesapám pszichológus, így ez a vonal nálam is dominál

 - mondta.

Korábban már kifejtette, hogy volt bántalmazó kapcsolata, azonban nem fizikailag, hanem verbálisan bántották. Saját bevallása szerint bevonzza a nárcisztikus, szociopata férfiakat. Habár már megtanult jobban kiállni saját magáért, úgy érzi, hogy van még mit tanulnia, ezért folyamatosan fejleszti önmagát.

"Én nem tudnék leélni úgy egy életet, hogy ne legyen benne motiváció. Apukám nemrég vett nekem három könyvet is az asszertív kommunikációról, mert azt látja, hogy a kísérlet alatt nem tudtam jól elsajátítani. 

Sok minden számomra is csak most körvonalazódik a műsorban történtekkel kapcsolatban. Napi 250 üzenetet kapok, rengetegen jelzik, hogy velem sírnak, velem őrjöngenek. 

Hiába éreztem sokszor azt, hogy a régi énemhez képest tök jól kiálltam magamért, mert úgy tűnik, hogy mégsem érvényesült ez igazán. Ha ennyi ember mondja ugyanazt, akkor annak van valóságalapja. El kell fogadnom, hogy a követők nem megbántani akarnak, hanem segíteni" - fejtette ki a Borsnak