Hatalmas fogyásáról beszélt Király Viktor

Királyviktor
Vágólapra másolva!
Mint írtuk, életmódváltásba kezdett Király Viktor, miután visszatért hozzá felesége és gyereke. A zenész elárulta, míg válságban volt a házassága nem igazán foglalkozott magával és megjelenésével sem, amit utólag nagyon bán, de akkor nagyobb gondjaival foglalkozott. Most elárulta, hogy már majdnem húsz kilót fogyott és arról is beszélt, hogyan sikerült ezt elérnie.
Vágólapra másolva!

Nemrég ünnepelte 40. születésnapját Király Viktor, aki már családjával ünnepelhette a nagy napot, de egy évvel ezelőtt még ő sem gondolta volna, hogy rendeződnek a dolgok közte és felesége, Király-Virág Anita között. Sokáig válságban volt házasságuk, már tavaly nyáron a válásról beszéltek, amikor váratlanul meggondolták magukat és mégis kibékültek. Azóta úgy tűnik, hogy egyre jobban vannak, sőt a zenész újra formába lendült, mióta rendeződtek a családi gondok.

Király Viktor márciusban jelentkezett a közösségi oldalán, ahol boldogan és viccelődve mondta: Végre vágósúly alatt vagyok! Elárulta, hogy már száz kiló fölött járt, amikor úgy döntött, hogy ideje változtatni, de felesége is sokat segít abban, hogy elérje céljait. A zenész most úgy döntött, hogy ő is szeretne segíteni azoknak, akik hasonló problémákkal küzdenek, így elárulta, hogyan sikerült ilyen gyorsan lefogynia, ugyanis már 16 kilónál tart.

Ma este 18 órakor a YouTube-csatornámon az új videó, ahol elmesélem, hogyan sikerült 16 kilogrammot fogynom! Sokan kérdeztétek már tőlem, hogyan értem el ezt a célt, és most itt az ideje, hogy megosszam Veletek a titkaimat. 

A videóban el fogom árulni, hogy:  Milyen étrendet követtem?  Milyen edzéseket végeztem? Hogyan motiváltam magam a fogyás során?Mit tanultam a fogyókúra alatt? Biztos vagyok benne, hogy a videóban sok hasznos tippet találtok majd, amik segíthetnek Nektek is elérni a fogyási célotokat" - írta a bejegyzésében Király Viktor, aki egy összefoglaló videóban fog még több részletet elárulni a sikeréről.