Megdöbbentő karrierről álmodik a magyar szépségkirálynő, Jázmin Viktória

Jázmin Viktória a Miss Universe 2021-en
Miss Hungary, Jazmin Viktoria, appears on stage during the national costume presentation of the 70th Miss Universe beauty pageant in Israel's southern Red Sea coastal city of Eilat on December 10, 2021. (Photo by Menahem KAHANA / AFP)
Vágólapra másolva!
A 2021-es Miss Universe Hungary győztese, Jázmin Viktória a verseny előtt is sikeres modell volt, azóta is ezzel keresi a kenyerét. A 22 éves lány máris karrierváltáson gondolkodik, nagyon eltökélt, lassan tanulmányait is elkezdi, hogy új szakmát szerezzen.
Vágólapra másolva!

Nem meglepő, ha átértékelte a modellkedést Jázmin Viktória, aki valódi horrort élt át egy külföldi fotózáson, amikor majdnem emberkereskedők áldozatául esett, apja mentette meg az életét. A fiatal nő elárulta, hogy mindig is szeretett volna zenéléssel foglalkozni, most úgy tűnik, valóra válthatja az álmait.

"Egyelőre még feldolgozásokat készítek, de már tervben vannak a saját dalok is. Szeretnék én magam is zenét szerezni, s a nagy álmom, hogy lemezlovas legyek. Találtam egy bécsi iskolát, zenei producer-dj szakon szeretnék tanulni" - mondta a Blikknek Jázmin Viktória, aki nem énekesnőként szeretne érvényesülni a zeneiparban, hanem DJ-nek állna.

Nemcsak iskolákat nézett, hanem budapesti életét is feladta már amiatt, hogy közelebb kerülhessen álmai megvalósításához.

Iskoláskorom óta nem keltem ilyen korán, de sokkal kiegyensúlyozottabb vagyok. Sokat utazom továbbra is, s el tudom képzelni, hogy esetleg a külföldi munkák során a fotózásokat összekötöm egy-egy fellépéssel" - árulta el az egykori szépségkirálynő, aki a modellkedést egyelőre nem tervezi feladni és úgy látja, a két szakma majd megfér egymás mellett az életében.