Vágólapra másolva!
Az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Liverpool vezetőedzője, Jürgen Klopp egy olyan történetet osztott meg csapata sajtótájékoztatóján, hogy az egész terem vele és rajta nevetett.

A Liverpool szezon végén távozó vezetőedzője, Jürgen Klopp a Vörösök szerdai, Everton elleni városi rangadója előtt tartott sajtótájékoztatót kedd délután. Az esemény elején egy újságíró tüsszentett egyet, mire Klopp jobbulást kívánt neki, majd elmesélte, hogy amikor játékosként ő anno tüsszentett, akkor a csapattársai nem azt mondták neki, hogy "egészségedre" vagy "jobbulást", hanem azt, hogy "jobb technikai tudást". Ugyanis, mint a német szakember elmondta, a társai szerint inkább arra volt szüksége Kloppnak, mint egészségre. A történetet elmondva Klopp is elmosolyodott, valamint az újságírók is hangos nevetésben törtek ki. Jürgen Klopp focistaként elsősorban a Mainz csapatában lett ismert, ahol 1990 és 2001 között futballozott, majd később ő lett a csapat edzője is, amelyet feljuttatott a Bundesliga első osztályába.

Jürgen Klopp
Jürgen Klopp egy régi történettel szórakoztatott
Fotó: Isabella BONOTTO / AFP

Jürgen Klopp csapata fontos meccset játszik szerdán

A magyar válogatott középpályás, Szoboszlai Dominik csapata, 

a Liverpool szerdán este, magyar idő szerint 21 órától a városi rivális Everton otthonában lép pályára 

a Premier League 29. fordulójából elhalasztott mérkőzésen. Az összecsapáson Diogo Jota nem áll majd rendelkezésre, a sajtótájékoztatón Klopp elmondta, hogy a portugál focista sérülése nagyjából kéthetes kihagyást eredményez. 

A Vörösök 33 meccs után 74 ponttal állnak a tabellán, ugyanúgy, mint az éllovas Arsenal, és egy ponttal többel rendelkezve, mint a címvédő Manchester City – igaz, a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében a Real Madrid ellen kiesett klub egy találkozóval kevesebbet játszott. A 8 pont levonással is sújtott Everton eközben a 16. pozíciót foglalja el, 5 pontos előnnyel állva a már kieső helyen lévő Luton Town csapata előtt.

A Liverpool csütörtökön kiesett az Európa-ligából, így a Ligakupa-győzelem mellett Jürgen Klopp az utolsó szezonjában már csak a Premier League trófeáját nyerheti meg. A Liverpool az Everton után még a West Ham United, a Tottenham, az Aston Villa és a Wolverhampton csapatával találkozik a bajnokságban.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

Az említett "tüsszögéses" jelenet az alábbi videóban 1:02-től látható és hallható.